Mittatilaustyöt

Villa Rurikissa avoimet ovet la 2.12 klo 10-16 ja Joulutapahtuma la 9.12 klo 10-16

Joululomaa vietämme 20.12 - 3.1.2024

Villa Rurik valmistaa erilaisia vitriinikehyksiä rakkaille ja tärkeille esineillesi. Teemme myös mittatilauksena peilejä. Peilien kehysvalikoima on hyvä. Peilit saa myös fasettihiottuna.

Erilaisilla pintakäsittelyillä taas voidaan luoda esimerkiksi kehystykseen yksilöllinen tunnelma.

Otamme haasteita vastaan ja olemme valmiita kokeilemaan erilaisia innovaatioita mitä kehyslistoista voikaan rakentaa, esim. sängynpäädyn, tv:lle kehyksen, tule ja kerro haaveistasi.

Valmistamme yksilöllisiä toiveidesi mukaisia peilejä. Pääset suunnittelemaan yhdessä kehystäjän kanssa sisustukseesi sopivan peilin. Peili tuo tilaan eloisuutta, valoa sekä tilan tunnetta. On sanottu, että peilillä luodaan asunnon edullisimmat neliöt.

Peili voi olla myös ilman kehyksiä. Fasetti hiottu peili on kaunis ja antaa ylellisen käsityön leiman. Fasettihiontaa varten peililasin tulee olla riittävän paksu, jotta fasettihionta saadaan tehdyksi. Peili myös heijastaa kuvan laadukkaammin , mitä paksumpi lasilevy on. 

Meiltä löytyy hyvä valikoima peileihin sopivia kehyslistoja. Kehystyksen voi rakentaa mm useammasta listasta, tai suunnitella puuvalmiille listalle toivomasi pintakäsittelyn tai kaikkea tätä yhdessä.

Villa Rurik suunnittelee ja valmistaa myös vitriinikehyksiä  rakkaille esineillesi. Voit tuoda sinulle tärkeän esineen meille, niin pääsemme miettimään, kuinka saamme sen parhaiten esille ja suojattua ajalta sekä epäpuhtauksilta. Päämääränä on säilyttää esine turvallisesti, yksilöllisessä vitriinissä, joka tuo omistajalleen hyvää mieltä ja iloa pitkään.

Älä epäröi kysyä meiltä apua, vaikka suunnitelmasi ja toiveesi  olisi hyvinkin huikea.