Kehystäminen

Villa Rurikissa avoimet ovet la 2.12 klo 10-16 ja Joulutapahtuma la 9.12 klo 10-16

Joululomaa vietämme 20.12 - 3.1.2024

Villa Rurik valmistaa kehyksensä aina käsityönä. Arvostamme suomessa valmistettuja raaka-aineita, jos turvaudumme tuontitavaraan, tulee laadun olla hyvä ja ekologinen.

Käsityönä valmistettuihin kehyksiin on mahdollista valita erilaisia pintakäsittelyjä, maalaus, petsaus, vahaus, metallointi tai kultaus. Kehykseen voi myös suunnitella erilaisia ornamentteja koristeeksi. Kehystys tuo taideteoksen esille ja suojaa sitä pölyltä, lialta ja ultraviolettisäteilyltä.

Kehystyksen tehtävä on tuoda taide esille ja suojata sitä.

Villa Rurikissa kaikki kehystystyöt tehdään mittatilauksena. Kehysten raaka-aineena on puu tai metalli. Puuvalmiita kehyslistoja on mahdollisuus käsitellä mm petsillä, vahalla, lakalla, maalata tai vaikka metalloida ja patinoida. Passepartout ja taustapahvit/ levyt ovat laadukkaita hapottomia tuotteita, joista löytyvät myös museo-laadut. Passepartout valikoimassa useita värisävyjä. Taululasi vaihtoehdot ovat kirkas korkealaatuinen taululasi, UV-suojattu lasi ja heijastamaton lasi. Näiden tuotteiden valinnassa sinua auttaa kehystäjä.

Kehysmalleja
Kehysmalleja